FÅ TILBUD FØRST

Tilmeld dig nyhedsbrevet

KUNDESERVICE 9-22

info@scandinaviandog.dk

ALTID FRI FRAGT

Uanset ordrestørrelse

14 DAGES RETURRET

Hvis du fortryder din ordre

HALSBÅNDE TIL HUNDE

Stilrene og eksklusive halsbånd i ægte læder

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Vælg det rigtige halsbånd til hunde

At vælge det rigtige halsbånd til sin hund kan være svært. Skal det være flot, praktisk, bredt eller smalt. Inde på SCANDINACIANDOG har vi et lækkert udvalg af kvalitets læderhalsbånd til store og små hunde. Halsbåndene kommer i forskellige størrelser, så de passer til lige præcis din hund. Hos SCANDINAVIANDOG går vi op i både kvalitet og design. Vi har derfor valgt at designe vores helt egne læderhalsbånd til din hund. Farvesortimentet passer ind i nutidens trend. Vores vision er at skabe halsbånde til hunde, der passer ind i det skandinaviske hjem. Hvis du er på udkig efter et rundsyet læderhalsbånd eller et bredt eller smalt læderhalsbånd, så kig vores udvalg igennem. Du finder helt sikkert et, der passer til din hund.

Læderhalsbånd hund

Hos SCANDINAVIANDOG laver vi kvalitets læderhalsbånde til din hund. Alle vores produkter er designet med kvalitet og design i mente. Vores halsbånde er derfor lavet i den lækreste kvalitet, der også ser flot ud. Vores halsbånde kan holde til alt slags vejr og belastning. Om du har en stor eller lille hund, kan vi højst sandsynligt finde noget, der passer til din bedste vens størrelse.

Lækre læderhalsbånd med god holdbarhed

Halsbånd til store hunde

Inde på vores hjemmeside kan du vælge halsbånde i alle slags størrelser. Vi har halsbånde til store hunde og halsbånde til små hunde. Alle halsbåndene fås i forskellige farver, hvorfor du kan vælge lige præcis det halsbånd, du bedste kan lide til din hund.

Halsbånd til små hunde

Som tidligere beskrevet kan du inde på vores hjemmeside finde halsbånde i alle slags størrelser. Alle vores halsbånde kommer både i forskellige farver og størrelser. Du kan derfor være sikker på at finde et halsbånd, der passer lige til din bedste ven.

Brede halsbånd til hunde

Hos SCANDINAVIANDOG går vi op i, at alle vores designs passer ind i det skandinaviske hjem. Du finder derfor ikke halsbånde, der er for brede til din hund, da det strider mod det minimalistiske udtryk, der er vores vision. Du kan finde det, som vi selv vil kalde, det perfekte interval mellem brede halsbånd til hunde og smalle halsbånd til hunde.

Bedste halsbånd til hunde

Hos SCANDINAVIANDOG går vi op i, at vores design er det bedste halsbånd til hunde i alle størrelser. Vi går op i kvalitet og design, så du kan være sikker på, at halsbåndene lever op til dine forventninger.

Designer halsbånd til hunde

Designer halsbånd til hunde kan være svært at finde. Vi går op i at lave skandinaviske designs til vores halsbånde, der giver et minimalistisk og flot udtryk. Hvorfor skal din hund ikke forkæles med det bedste og flotteste halsbånd? Vores hunde er vores bedste venner, og vi lever i en tid, hvor alt gerne må se stilrent og minimalistisk ud. Vores halsbånd passer derfor ind i tidens trends.

Du kan ikke finde stød halsbånde til hunde

Hos SCANDINAVIANDOG går vi meget op i, at hunden er vores bedste ven. Du kan derfor ikke finde stød halsbånde til hunde på vores hjemmeside. Vores vision er at integrere hunden og hundens udstyr så meget som muligt ind i hjemmet med lækre kvalitetsbevidste materialer.

Tilmeld dig nyhederne her

Indtast din mail og få early bird rabatter på nye kollektioner:

Indtast en gyldig e-mail
Tak, vi glæder os til at vise dig nye kollektioner