FÅ TILBUD FØRST

Tilmeld dig nyhedsbrevet

KUNDESERVICE 9-22

info@scandinaviandog.dk

ALTID FRI FRAGT

Uanset ordrestørrelse

14 DAGES RETURRET

Hvis du fortryder din ordre

HUNDESKÅLE

Stilrene og eksklusive vand- og foderskåle i ægte terrazzo

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Madskåle til hunde

Mad- og vandskåle til hunde er et fast inventar af hjemmet, så hvorfor ikke lade det være en naturlig del af indretningen? Hos SCANDINAVIANDOG bruger vi terrazzo, som er et af de mest moderne materialer i 2022 til interiør i hjemmet.

Hvad er hundeskåle fra SCANDINAVIANDOG lavet af?

Alle hundeskåle laves i terrazzo. Terrazzo er et meget hårdfør materiale, som oprindeligt er lavet af skærver af marmor og samlet med cement. Selvom terrazzo har en hård overflade, er det oprindeligt et meget fleksibelt materiale, som ofte bliver brugt til gulve grundet holdbarheden. Alle hundeskåle hos SCANDINAVIANDOG bliver lavet i dette materiale, for at sikre levetiden og et flot design.

Unikt og stilrent design - til et skandinavisk hjem

Vælg den rette hundeskål til din hunds størrelse

Hos SCANDINAVIANDOG findes der to størrelse af foderskåler. Størrelsen varierer fra 17 cm. I diameter til 21 cm i diameter. Dermed er der vand- og foderskåle til både større hunde og til mindre hunde. Fælles for begge størrelser er den gode robuste kvalitet som kommer med terrazzo materialet.

Det er ikke muligt at købe plastik hundeskåle hos SCANDINAVIANDOG

Plastikskåle bliver ikke en del af sortimentet hos SCANDINAVIANDOG, da udseendet og brugen af plastikskåle afspejler den lave pris. Plastik er et let materiale som nemt skrider rundt på gulve. Det vil kræve et fast underlag, som ødelægger udseendet ved skålene.

Hundeskåle til udendørs brug

Ved brug af terrazzo som materiale til hundeskåle, så er det muligt både at bruge skålene inden- og udendørs. Vægten og kvaliteten på skålene gør, at de står fast til trods for blæsevejr, og kan holde til skiftende vejrforhold.

Hvad vejer en hundeskål i terrazzo?

Hos os finder du et mindre udvalg af madskåle til hunde, da der er fokus på kvaliteten. Foderskålene fra SCANDINAVIANDOG vejer ca. 3 kg. Og øger dermed stabiliteten når hunden drikker eller spiser.

Kan hundeskålene komme i opvaskemaskinen?

Alle hundeskåle fra SCANDINAVIANDOG tåler en tur i opvaskemaskinen. Det gør det nemmere at rengøre skålene når det trænger, og gør hurtigere og nemmere skålene bakteriefri.

Tilmeld dig nyhederne her

Indtast din mail og få early bird rabatter på nye kollektioner:

Indtast en gyldig e-mail
Tak, vi glæder os til at vise dig nye kollektioner